Despre companie

Afacere familiă

În compania noastră posturile-cheie sunt ocupate de proprietarii intrepriderii, care toată viaţa şi-au consacrat-o proiectării, fabricării şi realizării remorcilor. Menejmentul intelegent şi calitatea superioară a remorcilor fabricate au permis companiei BECK repede să cîştige reputaţia a unui partener profesional şi furnizor sigur între clienţii de peste hotare.

Asortimentul şi termenii de livrare

Asortimentul remorcilor fabricate numără peste 150 de modele şi diferite configuraţii şi prezintă în sine tot spectrul de remorci şi semiremorci, cu standarde, aşa şi modele speciale efectuate dupa cerinţe individuale a Clientului. Remorcile noastre sunt folosite in agricultura, industrie şi de serviciile comunale.

Adesea - timpul în achiziționarea tehnicii speciale, joacă rolul decesiv, deacea schema logistică a companiei noastre este folosit la maxim. Specialistii nostri ţin sub control fiecăre etapă a producerii, ce ne permite să garanteze executarea oricărei comenzi la termenul stipulat. Cooperarea cu noi vă va oferi cu cea mai mare achiziție rapidă a remorcilor necesare.

Calitatea elvaţiană

La producerea remorcilor se acordă atenţie, în primul rînd, fiabilităţii vehiculelor fabricate.

Fiabilitatea şi calitatea remorcilor noastre este asigurată prin utilizate în producție a tehnologilor moderne şi a componentelor de calitate cea mai mare. Unitățile şi grupurile pentru remorci noastre sunt fabricate de companii de top din Europa.

Inovație, soluții practice şi feedback-ul (legatura inversă)

Personalul din compane acordă o atenție mare la feedback-ul clientului. Analizând recomandările ale clienților noștri, departamentul de proiectare elaborează noi remorci și perfecţionează cele existente. Lucru pentru a îmbunătăți performanța a remorcilor noastre nu se opreşte nicipe o clipă. În timpul de elaborării echipa de proiectare caută modalităţi simple și eficiente de a crea o remorci care îndeplinește cerințele dumneavoastră. Ca urmare, viitorul proprietar obţine o remocă practocă şi uşor de deservit.

Siguranță

În procesul de fabricare a remorci și semiremorcilor firma BECK calitatea producţiei este testat pe 12 de puncte de control tehnologic, unde sunt verificate mai mult de 100 de parametri. Control efectuat, materiale de tehnologie performantă şi fiabilitatea construcţiei, oferă o garanție completă de fiabilitate si corespunderea tuturor standardelor de siguranță de pe drum.

Preț și lucru cuclienți

Achiziționînd remorcile şi semiremorcile noastre, lucrați nemijlocit cu producătorul de remorci, fără intermediari, cea ce permite economisirea banilor firmei Dum-re. Noi ne concentrăm pe cerințele clientului, flexibil ne adaptăm la condițiile de piață. Toate aceste informații sunt baza pentru proiectarea experimentală, punerea în producție și, ulterior, de vânzări, cele mai recente remorci și îndeplinind condițiile de piață în ceea ce privește prețul și în termeni de calitate.

În plus, oferim leasing, credit și rambursarea achtării.

Serviciu și personalul

Noi oferim un serviciu de calitate foarte înaltă. Personalul nostru este de o calificare înaltă, dobîndită într-o colaborare productivă cu experții elvețieni conform metodelor europene. Service și reparații se efectuează numai în conformitate cu cerințeleimpuse de ingineri elvețieni. Profesionalismul personalului nostru ne permite să oferim o gamă largă de asistență în selectarea echipamentul potrivit, livrarea ei, și de înaltă calitate deservire de pre-vânzare, serviciile post-vânzare.

Ne dorim ca remorci noastre să satisfacă pe deplin cerintele Clientilor, deaceia cu fiecare client noi lucrăm individual și suntem dispişi la dorințele și cerințele produsului final.

Suntem convinşi în aceia ce producem.

Sunați-ne pentru a primi mai multe informatii si in cataloagele de publicitate.